top of page

Bok, mi smo Kontraliht. Volimo umjetnost, mačke i filmove Stanleya Kubricka. Ovdje smo da ti pomognemo stvoriti nezaboravne uspomene s tvog vjenčanja. Ako na svoj najvažniji dan u životu želiš biti bez brige, u svom opuštenom i prirodnom izdanju, možemo ti obećati da se možeš osloniti na nas, jer vjerojatno niti nećeš znati da smo tamo.


Iako volimo umjetnička i kreativna kadriranja, naš stil je u osnovi dokumentaristički što znači da ne interveniramo u sam tijek vjenčanja – nećemo vas navlačiti za rukav da se fotkate ako to ne želite i nećemo vas namještati u neke neprirodne poze. 

 

Vi ste tamo da proslavite svoju ljubav s najbližima, a mi smo tu da to zabilježimo s fotografijama.

ZAŠTO VOLIMO TO ŠTO RADIMO

Dugo se bavimo fotografijom i kroz godine rada shvatili smo da nam je najdraže loviti događaje i emocije onakvima kakve one jesu, a vjenčanja su prepuna toplih emocija, suza radosnica i osmijeha. Svako vjenčanje je jedinstvena priča, a mi ih pričamo kroz fotografije.

Fotkali smo koncerte, izložbe i razna događanja, ali svako vjenčanje nam pruža novi izazov i daje kreativnu slobodu da zajedno stvaramo najljepše uspomene, a povratno dobijemo najvrijedniji poklon – osmijeh naših mladenaca. Radimo u paru jer tako možemo zabilježiti više emocija, reakcija i događaja te pružiti neke druge perspektive.

vjenčanica, OPG Požgaj

AKO TI SE SVIĐA
NAŠ STIL,
JAVI NAM SE

bottom of page